Forrige uke lanserte Apple nye iMacs med 27"-skjerm. Nå rapporterer flere brukere om feil på maskinene, blant annet hakkete avspilling av Flash video.

Annonse


Klager på nye iMac

Forrige uke lanserte Apple nye iMacs med 27"-skjerm. Nå rapporterer flere brukere om feil på maskinene, blant annet hakkete avspilling av Flash video.Eiere av den nye 27″ iMac klager over blant annet dårlig Flash-avspilling på Apples supportforum.

– Mange feil

Avspilling av Adobes Flash som brukes på svært mange nettsider skal være veldig treg ifølge flere på forumet, men det er ikke det eneste problemet.

Det skal også være en feil i maskinen som gjør at harddisken spinner ned og noen hevder også at hele OSet (Snow Leopard) er korrupt. Også brukerrettighetene i OSet skal være feil.

Er det brukerne eller Apple?

Apple har så langt ikke sagt noe og Engadget som har skrevet saken har ikke opplevd noen av feilene på sine ny iMacs, men Flash-problemet ser reelt nok ut, men om det er brukerfeil eller Apples-feil er for tidlig å si noe om.

Les mer i denne og denne tråden på Apples supportforum.

Oppdatert: Apple råder brukerne om å reinstallere Flash da den første installasjonen av programmet kan ha vært korrupt. Alt i følge denne tråden.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse