facebook

Annonse


Facebook rydder opp

Applikasjoner er en viktig del av Facebook, alle som bruker nettverkingstjenesten jevnlig vet det. Både på godt og vondt.

Nå har selskapet satt i gang dialog med tredjepartsutviklere, og vil på sikt redesigne forsiden slik at applikasjoner blir både lettere å få tilgang til, samtidig som de blir mindre masete.

Bedre oversikt
Først og fremst kommer det en ny applikasjonsmeny i venstremargen, som gir deg lettere tilgang til spill og andre applikasjoner du er en del av. Du kan selv bokmerke spesifikke applikasjoner og få egne meldinger fra dem i denne menyen.

Dessuten kommer det egne dashbord for både spill og applikasjoner, som skal fungere som sentraler for aktiviteter relatert til disse.

Annonse


For brukere av applikasjoner vil det også være mulig å få all informasjon tilsendt rett til innboksen, og det skal være like lett å avslutte abonnementet.

Ryddigere
Men viktigst for oss som ikke er så opptatt av spill og applikasjoner, Facebook vil gjerne redusere mengden spam fra disse, og dermed vil det være vanskeligere for applikasjoner å sende deg invitasjoner og annen informasjon automatisk, samt at det blir mindre masete å bla seg gjennom nyhetsstrømmen. Det er jo hyggelig.

Facebook lover at endringene vil rulles ut i løpet av de kommende månedene.

Les mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse