Hopp til navigasjon Hopp til innhold
DSC02415

Nå kan du oppdatere N97

Versjon 2.0 av programvaren lagt ut.

DSC02415
For alle som har skaffet seg N97, Nokias mektige tastaturmobil, er dette hyggelige nyheter.

Versjon 2.0 av programvaren er nemlig nå blitt lagt ut til nedlastning, og inkluderer mye fint. Først og fremst bedre skrolling, med såkalt kinetisk teknologi, der skrollingen responderer bedre på dine fingerbevegelser.

Dessuten inkluderer programvaren bedre kart, altså versjon 3.1, som nå støtter 3D-visning. Bedre epost-funksjonalitet kommer også, samt støtte for VoIP.

Bedre batteri
Mange vil sikkert også glede seg over at batterilevetiden skal være høyere, og minnet skal håndteres bedre. Dessuten skal kvaliteten på video og bilde økes, og det følger selvsagt med en del bugfikser og andre forbedringer.

Oppdateringen kan hentes ned her.

Stikkord: Mobil