Også Microsofts nyeste OS er berørt av MHTML-hullet. En oppdatering er underveis.

Annonse


Disse Win 7-programmene bør du ha

Også Microsofts nyeste OS er berørt av MHTML-hullet. En oppdatering er underveis.Windows 7 er bra, det er det liten tvil om. Men det kan så klart gjøres enda bedre, og det takket være mengder av gratisprogrammer som allerede er tilgjengelige på nettet.

Bloggen Lifehacker har satt sammen en fin oversikt over 10 nyttige applikasjoner for Windows 7, som utvider funksjonaliteten og gjør opplevelsen mer elegant.

Mer frihet
For eksempel et program som gjør det mulig å endre bakgrunnsbildet på påloggingsskjermen. Eller en praktisk applikasjon som plasserer et Gmail-ikon i oppgavelinjen, og gir snarveier til mest brukte Gmail-funksjoner. Eller Winfox, som legger til utvidet funksjonalitet for Firefox i oppgavelinjen, noe Mozilla selv ikke vil støtte offisielt før versjon 3.7.

Videre blir vi tipset om programmer som gjør alt+tab-funksjonaliteten mer avansert, som lar deg stacke mapper i oppgavelinjen eller installere en rekke viktigste programmer helt automatisk. Mye praktisk der altså.

Sjekk hele listen her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse