android-3

Annonse


Slik blir Android 2.0

android-29
(Ill.: Boy Genius Report)
Den neste store oppgraderingen av Android er på vei, og bringer det stadig mer populære operativsystemet til versjon 2.0. Selv om det er en kjent sak at Android 2.0 er rett rundt hjørnet, er det egentlig så godt som ingenting som er blitt offisielt vist frem av Google.

Nettstedet Boy Genius Report har imidlertid fått tak i en tidlig versjon av Motorolas Droid-telefon, som kjører en tidlig versjon av Android 2.0.

I følge deres førsteinntrykk får den nye versjonen av operativsystemet en rekke svært hyggelige forbedringer.

Bedre epost
Noe av det viktigste er at OSet nå får fullstendig støtte for Exchange, og hele epost-opplevelsen er betydelig forbedret. Blant annet får Android 2.0 nå en felles innboks for forskjellige typer meldinger, med unntak av Gmail. Som fremdeles vil bruke en egen applikasjon.

Annonse
Facebook er nå også integrert i programvaren, noe som mobilprodusenter allerede har tilbudt i flere mobiler, men som nå altså Google sørger for selv.

Google Maps skal også ha blitt forbedret, med støtte for lag, der du nå vil kunne lese Wikipedia-oppslag, sjekke trafikkforhold og så videre.

Nettleseren har også fått forbedringer, og hastigheten skal være betydelig bedre – visstnok tilsvarende iPhone.

Bilbruk
En egen applikasjon for bruk i bil er også inkludert, og har store, tydelige ikoner for kart og navigasjon samt stemmeaktivering.

I følge Boy Genius Report er det fullt av andre større og mindre forbedringer ellers, og nettstedet er svært fornøyd med den nye versjonen.

Når vi får hendene våre på Andoid 2.0 er uvisst, den første telefonen som støtter systemet, Motorola Droid, vil jo aldri lanseres i Norge. Vi får altså vente og se.

Les masse mer hos Boy Genius Report.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse