Peter Sunde til Norge

Det vites ikke om en av TPB-gründerne, Peter Sunde, er med på prosjektet.

Peter Sunde er en av hovedmennene bak The Pirate Bay. Sammen med Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm Warg og Carl Lundström ble han i april dømt til ett års fengsel og en fjerdedel av en bot på 25 millioner svenske kroner.

Skal snakke om fildeling

Denne mannen – som altså det svenske rettsvesenet har stemplet som kriminell og som mesteparten av film- og musikkbransjen hater intenst – skal nå holde foredrag for den norske IT-eliten på Norges Varemesse i Lillestrøm i morgen.

Anledningen er et seminar som arrangeres av ett av Norges største IT-selskaper, Atea.

Annonse

Sunde skal sammen med Martin Törnkvist (grunnlegger av «The Swedish Model» og plateselskapet ”grunnlegger av ”The Swedish Model” og «Songs I wish I had written») snakke om fildelingsnettverk.

Annonse
Annonse