Acer Aspire Z5610-U9072 er en Windows 7-maskin med fokus på multitouch. Lenovo satser på ytelse og optimaliserer sine bærbare for sjuern.

Annonse


Dette mener PC-produsentene om Windows 7

Acer Aspire Z5610-U9072 er en Windows 7-maskin med fokus på multitouch. Lenovo satser på ytelse og optimaliserer sine bærbare for sjuern.Neste uke braker det løs, da lanseres nemlig Windows 7.

Alle positive til Windows 7

Hva mener egentlig maskinvareprodusentene om Microsofts nyeste OS selskapet håper blir verdens største i 2012? For å oppsummere: de er optimistiske. Ikke minst Lenovo som satser tungt på sjuern:

– Vi har lansert en spesiell sertifisering (les mer om dette her) som heter Windows 7 Lenovo Enhanced Certification. Det betyr at maskiner som er sertifisert har spesielle funksjoner som er optimalisert for Windows 7, forklarer Lenovos Adrian Horne.

Spesialbygget for Windows 7

Også Acer har egne maskiner spesialbygget for å yte best mulig med Windows 7 som OS: – Vi ser positivt på Windows 7. Det løser mange av problemene brukerne var misfornøyde med i Windows Vista, sier Magnus Lilja, produktsjef for Acer Sverige.

Annonse


– Forbedringene med Windows 7 er ganske godt dokumenterte. Windows 7 er kjappere, enklere å bruke og gir brukerne en bedre opplevelse, forklarer Ken Chan i Toshiba.

– Dette trenger bransjen

Også LG tror på godt PC-salg nå som Windows 7 nærmer seg: – Vi har merket at mange venter med å kjøpe ny maskin da de venter på Windows 7. Siden det finnes et behov for noe nytt kommer Windows 7 til å være en vitamininnsprøytning for bransjen, sier Erik Andersson fra LG og legger til:

– Mye tyder på at det økonomien er på bedringens vei og vi håper at denne trenden blir værende.

Les også ITavisens omtale av Windows 7. Windows 7 er i handelen fra fredag 23. oktober.

Kilde:
IDG.se