DSC02452

Annonse


Nå kommer Sony Ericsson-flaggskipene

Tidligere i sommer annonserte Sony Ericsson tre nye mobiltelefoner som på mange måter representerer en ny retning for selskapet. Med fokus på trykkskjermer og multimedia lover selskapet at disse vil by på helt nye opplevelser. Hvorvidt de lever opp til forventningene finner vi ut når vi tester dem, men nå melder i alle fall SE at de tre modellene er klare for norske butikker.

Superkamera
For å friske opp hukommelsen, den viktigste av de nye telefonene heter Satio, og har et 12.1 megapiksel-kamera (som lett skal være det beste på markedet), 3.5 tommers trykkskjerm, Symbian-menyer og tungt fokus på multimedia.

Den andre mobilen kalles for Aino, og markedsføres delvis som PlayStation-telefonen. Den støtter nemlig Remote Play, hvilket betyr at du kan koble deg inn mot PS3 og få tilgang til mediefilene der. Det betyr imidlertid ikke at du kan spille spill fra konsollen. Aino handler også i stor grad om media, og har ellers både trykkskjerm og tastatur.

Den rimeligste av de nye modellene heter Yari, og er spillfokusert. Den støtter bevegelsesstyring av spill, har dedikerte taster for spilling, 5 megapiksel-kamera, og også en del mediefunksjoner.

Annonse
Salgstart for Yari og Aino er altså uke 42, mens Satio kommer i butikkene uke 43.

Vi har tidligere prøvekjørt telefonene, og her kan du lese mer og se flere bilder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse