1980-01-01win7

Annonse


Topphemmelige Windows-prosjekter avslørt

At Microsoft allerede er i gang med Windows 8 er har vært kjent noen uker allerede, men at de også er igang med versjon 9 kom som en større overraskelse. Det er også ting på gang på maskinvarefronten.

8 og 9 underveis

Windows 7 er fortsatt ikke offisielt lansert (23. oktober er datoen), men Microsoft hviler ikke på sine laurbær. Selskapet er som vanlig igang med en ny versjon av Windows etter at den nyeste versjonen har av OSet er ferdig utviklet.

Nå har det lekket informasjon fra en Micrososfts ansatt LinkedIn-profil som avslører at Windows 8 og 9 får støtte for 128bit-CPUer i kernelen. 64bit-versjoner av Windows har ikke før den siste tiden begynt å få fotfeste blant andre enn de mest innbitte nerdene.

Windows 8 i 2013?

Neowin.net regner med at Microsoft er 3 til 4 år unna å lansere neste versjon av Windows. Heldigvis er det helt vanlig at informasjon lekker tidlig og vil fortsette å lekke fra Redmond i forkant av lanseringen kanskje en gang i 2013 eller 2014.

Annonse
Microsoft har også røpet at de jobber tett med AMD (og også Intel, HP og IBM) for å få til støtte for 128bit-CPUer:

«Robert Morgan got called into the office, alarms in the morning are great. Someone didn’t set the test for the new AMD 128bit properly».

Slik er Windows 7 pakket inn. Mange har enda ikke begynt å ta i bruk 64bit-versjoner av Windows. Trenger vi 128bit om 3-4 år?

Kilde:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse