Nokia_N900_38_lowres

Annonse


Så bra kan mobilt internett bli

Nokias Linuxsbaserte monster, N900, skal være blant de beste håndholdte enhetene som kan brukes til å surfe på nettet. Takket være den store skjermen med høy oppløsning, samt kraftig maskinvare som sørger for høy ytelse, lover Nokia at nettopplevelsen blir formidabel.

For å bevise dette har selskapet nå lagt ut en ny video der de ganske grundig går gjennom mulighetene til nettleseren.

Effektivt
Kort fortalt, det ser meget imponerende ut. Nettsidene ser ut til å tegnes tilnærmet perfekt, og fyller hele den fine skjermen. Viktigst av alt, ytelsen ser ut til å være veldig god. Nettsidene ser ut til å laste inn kjapt, selv over 3G, og skrollingen samt zoomingen ser ut til å være effektiv.

Det er også interessant hvordan fingergester kan brukes til å betjene nettleseren. Sirkulære bevegelser, dobbeltapping og bevegelser langs skjermen aktiverer zooming og lar deg bla gjennom allerede besøkte sider.

Annonse
N900 har også full støtte for Flash 9.4, og Nokia demonstrerer hvor bra YouTube og Flashbaserte spill fungerer på telefonen.

Så nå gleder vi oss enda mer til å få prøvd den. Du kan lese hele bloggoppslaget til Nokia her, mens videoen kan du sjekke ut her:

Se også flere videoer av N900 her!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse