renegadecampaign01_medium

Annonse


Her er det første DX11-spillet

Strategispillet Battleforge er plutselig det første spillet i verden som støtter det nye grafikk-grensesnittet, DirectX 11. DX11 følger med Windows 7, og de første grafikkortene med standarden kan kjøpes i disse dager.

Battleforge er et kortbasert strategispill, og er gratis å spille. Du må imidlertid betale for å få tilgang til full funksjonalitet, noe som er en stadig mer populær forretningsmodell.

Oppdatert
Nå melder utviklerne at de altså introduserer støtte for DirectX 11 i spillet. Noe som selvsagt innebærer bedre ytelse og flere spesialeffekter. Nå skal det sies at Battleforge kanskje ikke er verdens mest avanserte spill rent teknisk – men har du fått deg et av de nye ATI-kortene og har Windows 7, er det vel bare å sjekke ut mulighetene.

Du kan lese mer om Battleforge og DX11 her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse