toshiba-regza-cellcell1-engadget

Annonse


Toshiba lanserer super-TV

Lei av TVen din? Hva med Toshibas CELL REGZA som erstatning? Vel, ikke egentlig, siden den selvsagt kun blir lansert i Japan. Men imponerende, det er den.

TVen er nemlig 55 tommer stor, støtter 240Hz for best mulig bilde, har en hel masse teknologier som ytterligere øker bildekvaliteten, ekstremt høyt kontrastforhold, LED-bakbelysning og sikkert masse andre artige snacks.

toshiba-regza-cellcell1-engadget

Opptaksmaskin
Det som er eksepsjonelt er imidlertid at TVen har en separat boks der Cell-maskinvaren er plassert. Denne gjør det mulig å ta opp 26 timer med HD-materiale, fra åtte separate kanaler samtidig! TVen kan forøvrig også vise åtte TV-vinduer på samme tid. Lagringsplassen er på hele 3 TB. På toppen av alt det inkluderer settet en innebygd nettleser fra norske Opera.

Annonse
TVen blir grisedyr og utilgjengelig for oss, men Toshiba nevner allerede at de jobber med 3D-TVer, og en modell som oppskalerer 1080p til 3840 x 2160-oppløsning. Alt takket være Cell-prosessoren. Gøy.

Oppdatering: Våre kolleger i Dingz.no melder at TVen også kommer til Europa i år. Uten at vi vet noe mer om pris eller detaljer.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse