palin xbox

Annonse


President-Xbox til salgs

Noe sier oss at republikaneren Sarah Palin, som helt sikkert synes spill og sånt er fæle greier, ikke visste helt hva hun signerte.

Men det har seg nå slik at en entusiast fikk den tidligere visepresidentkandidaten (som visstnok planlegger å stille til presidentvalg i neste omgang) til å signere en 60 GB Xbox 360, noe som skjedde tidligere i sommer. Og hva gjør man når man sikrer seg en slik godbit? Legger den ut på eBay, selvsagt.

Passe dyrt
Den signerte Xboxen kan nå altså bli din, til ubetydelige 1.100.000 dollar. Selgeren forklarer hvorfor objektet ble fjernet fra eBay flere ganger tidligere, blant annet fordi PayPal ikke kan prosessere så høye beløp.

Konsollen er forøvrig helt ubrukt, så hvis du bare elsker Sarah Palin, og har en million dollar du ikke får brukt, er det bare å kjøre på.

Her kan du legge inn bud.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse