appletablet

Annonse


Dette er Apples store plan

Elsk dem eller hat dem, en ting er uansett sikkert: Apple har på mange måter revolusjonert måten vi hører og handler musikk, våre surfevaner og nå i det siste gaming med stor-satsing på iPod Touch, men selskapet er langt fra ferdig.

Vil ta nye markeder

Mange ble skuffet når det ikke dukket opp noen iTablet på selskapets forrige event som i hovedsak handlet om iPods. At det kommer en tablet er det nesten ikke lenger tvil om.

Nok en gang har det ryktet opp ganske håndfaste bevis på at Apple har kommet langt i utviklingen av en stor trykkfølsom tablet. En slik håndholdt gadget vil være perfekt til å utfordre Amazons ebok-leser Kindle. Apple Store er dessuten en perfekt arena for digital distribusjon av alt fra National Geograpy til aviser og bøker da brukerbasen er stor.

– Apple har allerede snakket med NyTimes

Jobs har tidligere uttalt at folk ikke leser lenger og nå har det også kommet frem ifølge Gizmodo at Apple har snakket med mediaselskap for å snu denne trenden.

Annonse
Apple skal være i samtaler om å levere slikt innhold til «a new device». NYTimes skal ifølge Gizmodo ha vært i samtaler med Apple om å levere innhold til dette nye produktet som mange tror er en tablet.

Avsløres alt i januar?

Sjefer for flere store amerikanske magasiner har allerede besøkt Apple i Cupertino hvor de ble bedt om å redegjøre for hva de tror er fremtiden i bransjen.

Gizmodos kilde mener å vite at Apples-planer for dette markedet skal avdukes i januar 2010. Det har allerede kommet e-bøker til iPhone og iPod Touch. Musiker og forfatter Nick Cave er en av de første som har tatt i bruk App Store og lansert boka si «The Death of Bunny Munro» med både tekst og tale.

En gratis test-versjon av boka finner du på denne iTunes-lenken.

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse