street fighter

Annonse


Mer Street Fighter IV kommer

Street Fighter IV var et forfriskende slåssespill, både nyskapende og nostalgisk på samme tid.

Nå meldes det at en utvidelse til spillet er på vei, noe som sikkert vil glede de mest hardcore-entusiastene. Det er et separat spill det er snakk om, men det skal ikke koste full pris. Det heter Super Street Fighter IV, og vil lanseres til våren.

Nye karakterer
Først og fremst vil den nye versjonen inneholde rundt åtte nye spillbare figurer (spillet har fra før 25 stykker). De fleste av dem er ikke avslørt, men en av dem vil være en ny jente som heter Juri, og dessuten vender de kjente personlighetene T. Hawk og Dee Jay tilbake.

street fighter

Annonse


Capcom har også rebalansert og justert på de eksisterende figurene, samt lagt til nye ultrakombinasjoner.

Bedre nettspilling
Videre skal online-opplevelsen være vesentlig forbedret, blant annet skal spillet få et ordentlig lobbysystem. Dessverre betyr det at Super-versjonen av spillet vil ikke være kompatibelt med dagens Street Fighter IV på nett.

Utviklerne sier at dagens Street Fighter IV er konstruert slik at nyhetene ikke kan slippes om nedlastbart innhold, derfor må det en egen utgivelse til. Vi ser frem til å prøve det uansett.

Les mer hos Gamespot.