Microsoft måtte forklare seg etter at det franske nettstedet nowhereelse.fr publiserte bilder av det som kommer til å bli verdens første Windows-kafé.

Annonse


Microsoft åpner Windows-kafé

Microsoft er først og fremst kjent for å lage programvare, Xbox, mus og tastatur.

Åpner 22. oktober

Nå slår de seg også på restaurantbransjen.

I 47 Boulevard Sébastopol i den fornemme Paris-bydelen 1. arondissement åpner de om en måned verdens første Windows-kafé.

Windows i fokus

Akkurat hva som skal serveres i lokalet og hvilket klientell man helst vil tiltrekke seg i lokalet som nå er under full oppussing vites ikke. Men det blir neppe noen bule for fylliker og løse eksistenser.

Annonse
Åpningen skjer på samme tid som Windows 7 lanseres over hele verden, og det er ikke umulig at kaféprosjektet bare er et PR-stunt. Microsoft snakker da også svært lite om mat og drikke i forbindelse med kafeen. Og desto mer om nett og programvare.

Vil «møte vanlige folk»

Dette initiativet uttrykker vår intensjon om å møte vanlige folk og vise dem den nye Windows-opplevelsen på PC, mobil og på nettet, heter det på typisk microsoftsk i en pressemelding selskapet i følge news.cnet.com har sett segf seg nødt til å sende ut i hui og hast etter at det franske teknologinettstedet nowhereelse.fr i går publiserte bilder av fronten og inventaret.

Kaffen i halsen?

Og ikke før har vi fått satt oss ned med en kaffekopp og en ørliten «calva», så fortsetter de nå nærmest hysteriske kafé-eierne:

Gjestene vil få muligheten til å oppdage Windows 7, Windows-telefoner og Windows Live-tjenestene!

La dama være hjemme

Stedet ser utvilsomt koselig ut, og strøket er prima – midt i smørøyet av den sjarmerende franske hovedstaden.

Men det er kanskje ikke taktisk riktig å velge akkurat dette stedet for en romantisk date med dama etter en dørgende kjedelig (og potensielt ruinerende) handletur i Avenue Montaigne

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse