Dreamcast_sized

Annonse


Flere klassiske spill til PS3?

Mange har klaget på at Sony har fjernet PS2-bakoverkompatibilitet fra PlayStation 3. Vi synes heller ikke noe om det.

Nå ser det muligens ut til at dette minuset blir i det minste delvis løst. Et lekket dokument som lå ute på nettsidene til Sega (men som nå er fjernet) viser til et møte mellom Sony og Sega som fant sted tidligere i sommer.

I tillegg til å hinte om mars-lansering for den nye, bevegelsesfølsomme kontrolleren (i Japan), nevner dokumentet et par svært interessante momenter.

Klassikere
Blant annet at Sony planlegger å selge fullverdige PS2-spill gjennom nettbutikken til PS3. I dag selges PS1-titler allerede, og hvis PS2-spill blir lagt til utvalget i tillegg, snakker vi virkelig glimrende muligheter for å handle digitalt.

Annonse
Ikke nok med det. Det ser ut til at Sega snakker med Sony om å slippe en rekke Dreamcast-spill på PS3. Som mange vet er Dreamcast ansett for å være en legendarisk konsoll med flere klassiske titler, men som dessverre aldri nådde salgstallene den fortjente. Blant annet grunnet knallhard konkurranse fra nettopp Sony.

Hvis både PS2- og Dreamcast-spill blir i fremtiden lagt ut på PSN-butikken, snakker vi en virkelig gullgruve. Vi håper ryktene stemmer.

Selv om dokumentet er fjernet, kan du lese et kopi på NeoGAF.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse