wm65l-topp.788x501!

Annonse


Windows Mobile 7 blir sosialt

Microsofts nyeste OS er et gigantisk mobil-OS-prosjekt.

Mobile 7: med fokus på deg og vennene

Programvaregiganten har nemlig 1000 folk på jobben med å skape arvtageren til Windows Mobile 6.5, nemlig versjon 7. Mobil-OSet har ifølge denne jobbannonsen fokus på sosiale tjenester:

«Windows Mobile 7 kommunikasjons-teamet lager opplevelser på mobilen som presenterer ditt innhold, dine venner, bilder,meldinger og events til deg på en måte som er oppslukende og engasjerende. Vår visjon er å vekke til live sosiale nettverk ved å integrere dem inn i alle kjerne-opplevelsene på mobilen», skriver Microsoft i jobbannonsen.

Alle nyheter ett sted

Microsoft blir også litt mer spesifikke:

Annonse
«Tenk deg å ha en nyhetsfeed fra alle nettverkene du bryr deg om i en enkelt hub på mobilen. Eller tenk deg at mobilen hele tiden forteller hva din venn gjør og hvor han er når du får en telefon fra ham», forklarer Microsoft. Det er også kjent fra tidligere at Mobile OS 7 sannsynligvis får Windows Live ID-funksjonalitet, kompass og akselerometer.

Når versjon 7 kan ventes er det alt for tidlig å si noe om. Det har vært ryktet at Microsoft egentlig hadde planer om å vise frem OSet i november i år på Professional Developers Conference, men det hele ble utsatt. Det er ikke lenge siden Versjon 6.5 ble ferdig. De første mobilene med dette OSet forventes neste måned.

Kilde:
MobileTechWorld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse