DSC02742

Annonse


Se verdens lekreste mobil

LG BL40, også kjent som New Chocolate, har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av sin unike design.

Nå er telefonen endelig på vei til Norge, og vi har fått muligheten til å kjenne litt på den.

Superskjerm
Det er én ting som gjør BL40 spesiell, og det er selvsagt den massive skjermen. 4 tommer stor og med oppløsning på 345×800, er den virkelig oppsiktsvekkende. Det unike er selvsagt formatet – dette er ekte bredskjerm, 21:9. Perfekt til den optimale filmopplevelsen.

DSC02734

Annonse
Og det funker. Vi så noen raske filmklipp, og fargegjengivelsen samt skarpheten er imponerende. Få mobiler kan måle seg med multimedia-mulighetene her.

Faktisk fungerer telefonen overraskende godt til nettsurfing. Holder du den vertikalt, tilpasser sidene seg formatet, og er faktisk ganske lette å lese nedover, da det er plass til mye mer innhold. Snur du telefonen horisontalt, zoomes det inn på siden. Skjermen støtter multitouch, så du kan navigere deg gjennom sidene enda lettere.

Ikke helt åpen
BL40 har et eget grensesnitt, den bruker et prioprietært LG-system. Dermed er det ikke en ekte smarttelefon, det er dessverre ikke åpent for å laste ned hvilke som helst applikasjoner. På den andre siden er den rikelig utstyrt med det meste du måtte trenge. Det er naturligvis støtte for WLAN, GPS (Google Maps følger med) og andre avanserte funksjoner.

Nettleseren gir god plass til websidene.

Kameraet tar bilder med 5 megapiksler, og det er 1.1 GB med lagringsplass (kan utvides med minnekort).

Førsteinntrykket er altså veldig positivt. Telefonen er lettere og mer håndterlig enn man hadde forventet ut fra størrelsen, men samtidig føles den ekstremt solid og elegant. Og skjermen er rett og slett fabelaktig. Vi ser frem til å motta et testeksemplar vi kan leke med i fred og ro, og vi kommer så klart tilbake med full test da.

BL40 slippes rundt uke 43/44, og vil koste rundt 5.500 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse