PS3 til langt under norsk markedspris er ett av åpningstilbudene fra den nye nettbutikken Dustinhome.no.

Annonse


Selger PS3 til 2495 kroner

Nettbutikken Dustin home er ledende på elektronikk solgt via nettet både i Danmark og Sverige. Nå åpner butikken filial i Norge -med et stjernetilbud for konsollfansen.

Ett av åpningstilbudene er nemlig en PS3 (80GB-utgaven) til 2495 kroner. Normal pris er rett under 3000, så man sparer med andre ord ca. 500 kroner. Det er trolig laveste pris i Norge så langt. prisen er inkludert moms, men 100 kroner i frakt kommer i tillegg.

– Viktig steg

Utvalget er omtrent det samme som vi kjenner fra norske elektronikkbutikker på nettet. Det dreier seg med andre ord om PC- pg PC-deler, lyd og bilde.

– Vår etablering i Norge er et viktig steg for oss. Takket være denne kan vi nå utnytte vår organisasjon mer effektivt og vi kan dermed gi våre kunder i Danmark, Norge og Sverige ennå flere gode tilbud, sier administrerende direktør og konsernsjef Per Eriksson i Dustin home.

Annonse
Nordmenn bygger selv

Eriksson har fått med seg at norske kunder i større grad enn svenske og danske etterspør PC-deler til selvbygg.

– Produktutvalget er tilpasset den lokal etterspørselen. Vi ser for eksempel et stort sug etter PC’er der kunden velger komponenter selv, sier han.

Ikke lavere priser

Dustin ble startet i 1984, og har etter hvert utviklet seg til å bli ledende i hele Norden på hjemmeelektronikk via nettet. Hovedlageret ligger i Sverige, og det er herfra også norske kunder vil få varene de bestiller.

Et raskt blikk på starttilbudene som ligger på Dustinhomes forside forteller oss at prisene generelt (bortsett fra PS3 og andre introduksjonstilbud) som oftest ligger omtrent på samme nivå som hos konkurrentene – og i noen tilfeller høyere.

Men en ny aktør kan likevel bety skjerpet konkurranse, og dermed lavere priser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse