Bilde-13

Annonse


Nå kommer laser-3D

Bilde-13
(Ill.: Foto: Per Ervland)
Du har ikke en gang kjøpt den en av de nymotens 3D-TVene som viser bilder som hopper ut av skjermen. Og mens de fleste av oss venter til å få råd, lanseres det allerede nye teknologier, som lover enda bedre bilder og enda mer realistisk 3D-opplevelse.

Superavansert
For eksempel ved hjelp av laser. Mitsubishi har allerede lekt med laserbasert 3D, men det er et mindre kjent amerikansk firma som nå viser frem en teknologi som bruker lasere i hele prosessen. HDI, som selskapet heter, viste nylig frem en prototype av en TV som er 100 tommer stor, og viser 3D-bilde som er langt forbi alt annet kvalitetsmessig.

Bildet vises i full 1080p, og det som gjør det så unikt er hastigheten. Takket være laserteknologien veksles bildene så raskt at øyet absolutt ikke merker dette, noe som fører til null fare for vondt i hodet, for eksempel. Pluss at fargene og bildegjengivelsen blir langt bedre.

HDI sier ingenting angående mulig lansering, men det er lov å glede seg, og i det minste håpe at TVen blir vist på en eller annen messe i nærmeste fremtid. Inntil videre kan du se på en demonstrasjonsvideo på denne linken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse