Windows 7 leverer en time lengre batterilevetid på laptops enn Vista med SP2 og samme maskinvare.

Annonse


Microsoft: – Vista var ikke så bra

Windows 7 leverer en time lengre batterilevetid på laptops enn Vista med SP2 og samme maskinvare.Nå som Microsoft har et bedre OS å selge er de ikke lenger redde for å si hva de mener om Windows Vista.

– Vista mindre bra

Windows 7 lanseringen nærmer seg med stormskritt (22. oktober i statene., 23. oktober her hjemme). Det gjør det mulig for Microsoft å si hva de egentlig mener om sitt forrige OS. Charles Songhurs er relativt høyt i Microsoft-systemet og kom med følgende kommentar:

– Det folk undervurderer er viktigheten til gode eller dårlige produkter. Noen ganger er produktene dine gode, noen ganger er de dårlige og jeg synes Vista var et mindre bra produkt for Microsoft.

– Windows 7 derimot

Selvsagt brukte Songhurs sjansen til å skryte av sjuern: – Windows 7 er et ekstremt godt produkt fra Microsoft. Det har blitt brilliant utviklet.

Annonse
Ballmer har tidligere beskrevet Windows 7 som Vista, bare mye bedre. Etter Ballmers kommentar har også andre topper (inkludert Stephen Sinofsky) i Microsoft erkjent at Vista ikke var noen genistrek fra selskapet.

Kilde:
Computerworld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse