halo bundle

Annonse


Microsoft bekrefter flere 360-pakker

Gårsdagens annonsering av en super Xbox-pakke med 250 GB harddisk, Modern Warfare 2 og Call of Duty-design på maskinen var tydeligvis bare begynnelsen.

Microsoft bekrefter nemlig nå at flere samlepakker er på vei utover høsten.

Xbox-favorittene
Minst overraskende er Halo 3: ODST-pakken. Denne inkluderer en vanlig 120 GB-versjon av Elite-konsollen, et kopi av det ganske så fine spillet (anmeldelse snart!), pluss tilgang til en betatest av det neste Halo-spillet, altså Reach. Denne betatesten kommer nok ikke i gang før et godt stykke uti neste år. Og for å toppe alt dette, et kopi av gamle Halo 3 følger også med.

Halo 3: ODST slippes neste uke, så vi antar at pakken vil kjøres ut i butikkene om kort tid.

Annonse
Det har tidligere gått rykter om en Forza 3-pakke med 250 GB disk. Denne er nå bekreftet. Og inkluderer, sjokkerende nok, det meget lovende Forza 3, to kontrollere, samt en 250 GB harddisk. Slippes i oktober.

Microsoft påpeker at den nye 250 GB-disken vil ikke selges separat. Inntil videre, i det minste.

Kilder:
Destructoid
MCV

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse