chrome-3

Annonse


Chrome 3.0 er ute

theme_stargazingGoogles raske lettvekter-nettleser ble sluppet for første gang for temmelig nøyaktig ett år siden, og nå feirer søkeselskapet dette med å gi ut den nyeste, stabile versjonen. Som har nummer 3.0.

Mange av mulighetene som introduseres har vært tilgjengelige en god stund for de mer entusiastiske brukerne, som har lastet ned beta- og utviklerversjoner. Men nå er altså 3.0 offisielt ferdig og tilgjengelig for alle og enhver.

Kjappere
Ikke overraskende fokuserer Google på hastighet, og lover at Chrome 3 er raskere og mer responsiv enn noensinne. Mer nøyaktig er Javascript-ytelsen økt med 25% siden versjon 2, og 150% siden den første betaversjonen.

Det er imidlertid flere synlige endringer: En ny faneside er mer brukervennlig og lettere å tilpasse, og det er nå lagt inn ordentlig støtte for temaer, slik at du kan tilpasse hele nettleserens utseende.

Annonse


Videre støtter Chrome 3 HTML5 i større grad enn tidligere.

Chrome er fremdeles kun tilgjengelig for Windows i offisiell versjon, men Linux- og Mac-versjoner skal slippes før året er omme.

Du kan lese mer om den nye versjonen på Googles blog.