leo

Annonse


Verdens råeste Windows-telefon?

Windows Mobile 6.5 er rett rundt hjørnet, og selv om Android får stadig mer oppmerksomhet, har ikke telefonprodusentene tenkt å gi opp Windows-plattformen helt.

Og det ser ut til at det igjen er HTC som kommer til å levere en av de råeste Windowsbaserte telefonene. Hvis man skal tro ryktene.

Det har nemlig dukket opp bilder av HTC Leo, en kommende, fortsatt uannonsert mobil, som har en av tidenes største skjermer, og ellers temmelig imponerende spesifikasjoner.

leo

Annonse
Superskjerm
Skjermen er altså hele 4.3 tommer stor og skal være kapasitiv. Oppløsningen er på 800×480 piksler. Dette innebærer altså bildekvalitet som overgår det aller meste – hadde den bare vært OLED i tillegg…

Leo bruker en mektig 1 GHz prosessor, noe som skal holde til selv de mest krevende applikasjonene. Og den er heller ikke akkurat slapp på multimediasiden, da kameraet med 5 megapiksler skal også ha en kraftig blits med doble LED-lys.

Telefonen er som sagt ikke offisielt annonsert, så vi vet ikke når den kommer og hvor dyr den blir. Men ryktene fremstår som temmelig troverdige, så det er bare å glede seg.

Kilde:
WMPoweruser

leo2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse