Mange tror Windows Mobile blir mer og mer likt tankegangen bak Zune med fokus på enkle menyer og multitouch. Microsoft har enn så lenge ikke sagt stort.

Annonse


Den får 3D-gaming

En skjermdump fra reklamevideoen der det avsløres 3D-gaming i nye Zune HD.I en av flere ferske reklamevideoer for Microsofts nye Zune HD-musikkspiller avdukes det at den får 3D-gaming.

Får gaming

Zune HD kommer ikke til Norge eller Europa med det første, men Microsoft girer nå opp for en lansering i statene. Hele syv nye promovideoer er klare og avslører alt fra ZunePass til hvordan Xbox-integrasjonen er i nye Zune.

Noe av det mest spennende er dog at Microsoft har valgt av Nvidia Tegra-maskinvare i sin nye spiller. Dette åpner for avansert håndholdt grafikk. Apple har stor suksess med gaming på iPod Touch og iPhone. Microsoft vil uten tvil prøve å kapre dette markedet.

Se alle reklameklippene hos Neowin.net. Zune HD lanseres i statene i morgen og kan allerede skaffes for en billig penge (32GB, 16GB) hos Dell. Husk tolltaket på 200 kroner.

Annonse
«Play games, browse the Internet. Download your favorite music and sync with your PC wirelessly», skrytes det av i klippet under. Det er spillet Forza 3 som demonsteres:

Kilde:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse