Hero_Front_0618

Annonse


HTC-oppdatering klar

Hero_Front_0618HTC Hero er allerede blitt en populær mobiltelefon, og det med god grunn. Et av de få problemene med den var imidlertid at den var nokså treg. Vi har tidligere skrevet at en oppdatering til Android-mobilen vil fikse dette problemet.

Nå har altså HTC lagt ut oppdateringen, og ikke bare gjør den telefonen raskere, den legger også til støtte for norsk språk.

Blir raskere
Vi har prøvd ut oppdateringen, og må si oss enige i at hastighetsforbedringen er der. Selv om det fremdeles “lugger” av og til, er brukeropplevelsen nå raskere og mer elegant. Og det er jo et pluss. Vi merker at HTC har fjernet animasjonen på klokkeapplikasjonen, noe som muligens frigjør en del ressurser.

Med andre ord, har du en Hero, er det bare å laste ned oppdateringen. Bare husk at du må ta vare på alle dataene dine, da oppgraderingen sletter alt du har på telefonen.

Hent programmet ned her.