ps3-slim-02

Annonse


Flere hints om større PS3

Helt siden PS3 Slim med 120 GB harddisk ble annonsert, har det vært løst snakk om at en modell med 250 GB også var nært forestående, uten at Sony har uttalt seg offisielt om den.

Nå kommer det stadig flere rykter om en slik variant. En butikk-kilde (som visstnok er veldig til å stole på), har bekreftet ovenfor Eurogamer (som også er stort sett til å stole på) at 250 GB-versjonen av PS3 vil lanseres så tidlig som neste måned.

Toppspill følger med
Det er nemlig snakk om flotte bundles, der det følger med spill ved siden av konsollen. I første omgang skal det slippes en 250 GB PS3 sammen med Uncharted 2 (lansering 23. oktober), så Assassin’s Creed II (20. november) og til slutt etterlengtede Gran Turismo 5 (forhåpentligvis før jul).

Den engelske prisen på disse pakkene skal ligge på 299.99 pund, noe som tilsvarer litt under 3.000 kroner. Det er imidlertid trygt å anta at prisen vil være høyere her til lands.

Annonse
Det har også vært rykter om tilsvarende løsning fra Microsoft, en 250 GB-versjon av Xbox 360 Elite, med Forza 3 i pakken. Men heller ikke denne er offisielt bekreftet. Vi følger med.

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse