ps3-slim-feature-1

Annonse


Sony forsvarer PlayStation-programvare

Samtidig med at den nye PS3 Slim ble sluppet, gav Sony ut også den nye versjonen av konsollens programvare, med nummeret 3.0. Firmwaren inkluderte noen mildt sagt kontroversielle designvalg, blant annet mye større font og ganske masete lenker til PSN-butikken.

Nå snakker Sony ut om kritikken. Blant annet forklarer de hvorfor den korte lyden og logoen som indikerte oppstart av et spill er borte – grunnen til dette er at oppstartstiden gjøres kortere, noe som er god nok grunn for oss.

Vekk med den store fonten
Selskapet innrømmer tydeligvis at font- og ikonstørrelsen er et problem for mange, og sier nå at de vurderer å gjøre det valgfritt om du vil bruke den gamle eller nye størrelsen. Ja, takk.

Videre snakker de om “what’s new”-kanalen, som viser hvilket nytt innhold som har dukket opp på PSN-butikken siden sist. Sony påpeker at det ikke er snakk om reklame, med snarvei til de spillene du nylig har spilt, og dessuten skal kanalen fungere som pekepinn for hvilke gode tilbud som er på PSN-butiken til enhver tid.

Annonse




Sony innrømmer også at de er klar over problemene med spillet Uncharted, som ofte fryser etter oppdatering til 3.0-programvaren. Dette jobber de visstnok med.

Nå kommer dynamiske temaer
Samtidig loves det at de første dynamiske temaene for menysystemet skal være tilgjengelige i PSN-butikken i morgen. Det blir sikkert stas.

Det er imidlertid flere ting som plager oss med FW 3.0, som vi håper blir adressert i en ny oppdatering.

Kilde:
PlayStation Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse