Det ville vært mer overraskende om Apple ikke lanserte en ny Touch i dag. Skjermdumpen er fra den store amerikanske elektronikkkjeden Best Buy. Også tilbehør til 5G iPod Nano er lekket.

Annonse


Kommer det en iTablet i dag?

At tredje generasjon iPod Touch kommer i dag er det liten tvil om, men kommer det noe mer spennende?

Touch 3G 99 prosent sikkert – iPad usikkert

Ryktene om at det kommer en Apple iTablet/iPad lever videre på nettet etter at det ble ryktet at Jobs personlig har jobbet (og forkastet flere modeller) med prosjektet i mange år. En iPad vil ha større skjerm og bedre maskinvare noe som vil åpne for enda bedre spill og programmer.

Apple har som kjent stor suksess med App Store. En videreutvikling av maskinvaren for å holde interessen rundt Apps Store gående og lansere ideen om seriøs gaming er derfor ikke usannsynlig i det hele tatt. Synsere gjetter en pris mellom 3200 kroner og 4500 kroner.

Apple og Apple enige?

Nye iPod Touch 3G får sannsynligvis kamera, kjappere CPU og bedre skjermkort (oppgraderes sikkert til iPhone 3GS-spesifikasjoner). Det ryktes at Apple ved introduksjonen av 3G Touch dreper iPod Classic.

Annonse
Nyt på iTunes blir kanskje endelig lanseringen Beatles-musikk. Det vil være helt naturlig da alle Beatles-albumene akkurat har kommet i nye utgaver på CD (i stereo eller mono box-sets).

Lekket av Ono

Enken til John Lennon, Yoko Ono skal ha lekket denne nyheten til Sky News allerede. Kort tid etter ble saken fjernet fra samme nyhetsbyrå. Rock Band Beatles lanseres jo i dag så en iTunes-avtale vil gjøre det hele komplett.

Kanskje annonserer også Apple iPhone OS 3.1 og får vi se Steve Jobs?

Følg med på ITavisen i kveld fra klokken 19:00 for svarene. Vi følger med på hva Apples event avslører.

Oppdatert: Det har akkurat blitt kjent at Apple kutter prisen på iPods. Les alt om det her.

Reklameposter for Apples event i kveld klokken 19:00. At det handler om iPods er ikke vanskelig å se. Kanskje kommer Beatles-katalogen til iTunes også.

Kilder:
Yahoo
Gearlog
Cnet
Pocket-lint.com
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse