tattoo

Annonse


Nå blir Android billigere

HTC fortsetter å satse tungt på Android, og viser i dag frem den tredje telefonen basert på Googles operativsystem som lanseres i Norge.

Ungdomstelefon
Etter de stilige, men fortsatt ganske businesspregede Magic og Hero, prøver HTC å spre Android til ungdommen. Derfor lanserer de nå Tattoo, en telefon som ikke bare inneholder det flotte Sense-grensesnittet, men som også lar deg designe egne deksler for å personliggjøre mobilen ytterligere. Dermed kan du tilpasse både maskinvaren og programvaren i ganske stor grad.

tattoo

Sense gjør det som kjent mulig til å sette opp egne menyer over syv skjermer, og koble dine kontakter med Facebook og Flickr. Det er et flott og fleksibelt grensesnitt.

Annonse
Kjent maskinvare
Tattoo har ellers ganske like spesifikasjoner som de tidligere HTC-telefonene, altså en 528 MHz-prosessor, 512 MB ROM og 256 MB RAM, 2.8 tommers skjerm og 3.2 megapiksel kamera. Det er plass til minnekort, GPS, WLAN og super 3G, selvsagt. 3.5 mm hodetelefonutgang er det også plass til.

Telefonen skal slippes i oktober, og vil koste 3399 kroner, i følge pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse