567603998

Annonse


Slik mobber de Linux

Dette lærer kursdelgaterne hos Microsoft ExpertZone.

– Stopp Linux-fremgangen!

BestBuy-ansatte får i disse tider tilbud om Windows 7-kurs for lettere å kunne selge Microsofts flunkende nye OS fra 22. oktober.

For å lære de ansatte hva de skal svare når Linux-nerdene besøker butikkene har MS også laget presentasjoner som forklarer i deres øyne hvorfor Linux er så mye dårligere enn Windows.

– Vi har best maskinvare-støtte

Diskusjonen rundt de lekkede presentasjonene går nå sin gang på nett. Blant annet på overclock.net.

Annonse
Blant annet påstår Microsoft at driver-støtten (kameraer, iPods og scannere) er overlegen i Windows og elendig i Linux. Det samme gjelder programvare-støtten.

Microsoft påstår også at det ikke går å spille World of Warcraft i Linux og at man ikke får tilgang til Windows Live-tjenestene. WoW skal være svært enkelt å til å virke i Linux med WINE og tilgang til Messenger-protokollen er lett med mange alternative lynmeldingsklienter som blant annet Pidgin.

– Nesten ingen oppdateringer

I «Get the Facts Straight»-delen av presentasjonen hevder Microsoft også at det er en myte at det er enkelt å holde oppdatere Linux via nettet.

Og sist men ikke minst mener MS at det ikke stemmer at Linux er sikrere enn Windows. Alle bildene fra presentasjonen finner du her.

Vil du ha et OS som støtter iPods (Zune ikke nevnt merkelig nok) er Linux ikke valget, mener Microsoft.

Kilder:
Overclock.net
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse