Bruker du maskinen til arbeid som tar mange timer, ofte når du ikke er foran maskinen kan det være smart å velge å laste ned oppdateringer, men ikke installere dem automatisk.

Annonse


Dette kan ende i katastrofe

Bruker du maskinen til arbeid som tar mange timer, ofte når du ikke er foran maskinen kan det være smart å velge å laste ned oppdateringer, men ikke installere dem automatisk.En tgdaily.com-leser hevder Windows XP slettet flere timers arbeid.

Oppdateringer ikke alltid hyggelig

Tapet av informasjonen skal ha skjedd i forbindelse med automatisk oppdatering av Windows XP.

Oppdateringen (trolig .NET da maskinen jobbet mye medmscorsvw.exe etter omstarten) ble installert og maskinen tok omstart uten å si ifra. Leseren Tim B kjørte en simulasjon på en maskin med ekte Windows XP-lisens.

– Jeg så på en annen skjerm i noen sekunder før omstarten. Jeg så i øyekroken at systemet lukket seg. Aaah, timer med simulasjonsarbeid tapt, forklarer leseren.

Annonse
Pass på dette

Det kan med andre ord være smart å kun gi Windows lov til å laste ned oppdateringene, men at installasjonen ikke starter før du som bruker gir systemet lov.

Har du engelsk Windows XP har du to alternativ som sørger for at maskinen er oppdatert, men at den ikke tar omstart uten lov: «Download updates for me, but let me choose when to install them» eller «Notify me but don’t automatically download or install them».

Kilde:
TGDaily

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse