PS3 har de beste eksklusive titlene skal vi tro omtalene til IGN.

Annonse


Denne konsollen har best spill

Å ha de beste spillene kun til sin konsoll er viktig for å selge maskiner. Tallenes klare tale viser at PS3-eksklusive spill får bedre omtale enn 360-eksklusive spill.

Halo-serien ikke nok

Har Microsoft eller Sony de beste spillene til sin konsoll? Svaret er enkelt å finne ut av. Finn de ekslusive titlene til hver konsoll, hent omtalen fra IGN og man har svaret. Ingen spill med en poengsum under 7.5 ble tatt med i 360-beregningen.

Xbox 360 har spill som Halo-serien, Gears of War og Forza Motorsport 2. Alle disse ligger godt over 8 av 10. 21 titler ble tatt med i vurderingen noe som gir et snitt på 8.47.

Høyere snitt på eksklusive titler

Sonys konsoll har ikke like mange eksklusive spill, men de har til gjengjeld fått bedre omtale. 10 eksklusive titler til PS3 inkludert Motorstorm-serien, Killzone 2 og Metal Gear Solid (som fikk 10 av 10) gir konsollen et snitt på hele 9.24.

Annonse
Regner man litt annerledes på det og kun tar med 360-spill med en poengsum på 8.3 (laveste poengsum på et PS3-ekslusivt spill) eller mer synker PS3s snitt til 8.78. Dermed vinner PS3 likevel.

Kilde:
GoGamingGiant

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse