Fildelingsnettsiden deler alt inn i grupper der man finner innholdet.

Annonse


Revolusjonerer fildeling

Å sjekke Facebook og andre sosiale nettsteder er like vanlig som å lese nettaviser. Nå lanseres samme ideer på en fildelingsnettside.

Vil gjøre fildeling sosialt

Folkene bak Isohunt vil gjøre noe mer og varsler at de skal implementere sosiale tjenester på sin nye nettside Hexagon. Isohunt er sammen med Mininova og The Pirate Bay en av de mest populære fildelingsnettverkene.

Søketjenesten og de sosiale tjenestene ligger under Hexagon-domenet, men trykker man på en torrent sendes man videre til Isohunt, mens YouTube-implementerte videoer spilles av direkte.

Alt deles inn i grupper

– Hovedforskjellen mellom Hexagon og andre sosiale fildelingsnettsider og Bittorrent-sider er at alt er fokusert på grupper. Om det så er snakk om fildelingsnettverk eller flash-video nettsider så har vi funnet at det mangler en sosial kontekst, forklarer Isohunt-grunder Gary Fung.

Annonse
Huker man bort denne ser man bare lovlige torrents.

Hexagon.cc fungerer slik at man oppretter eller melder seg inn i grupper med bestemt innhold. Disse gruppene organiserer innholdet og deler det med andre, åpent eller lukket.

Lovlige torrents

Fung sier også hjertelig velkommen til produsenter og artister som vil dele sine verk på nettsiden. Nettsiden legger også opp til at artistene skal kunne tjene penger på nettsiden med annonser.

– Vi har kontakt med spillutgivere og uavhengige musikere og filmmakere som er veldig interessert i å lage sine egne grupper der de direkte kan markedsføre sin musikk, video eller film og snakke med sine fans. Slik kan de generere inntekter direkte og inderekte, forklarer Fung.

Allerede er det rift om å få konto på nettsiden. Her finnes 3000 invitasjoner som tildeles automatisk når man registerer seg.

spam

privacy

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse