ps3-slim-feature-1

Annonse


Slik blir Sonys bevegelsesstyring

ps3-slim-feature-1Tidligere i sommer viste Sony for første gang frem sin bevegelsesfølsomme kontroller til PlayStation 3, som skal være eksepsjonelt nøyaktig og avansert.

Slik fungerer det
I det siste har det endelig kommer frem mer konkret informasjon som teknologien, som begynner å se mer og mer spennende ut for hver dag som går. Nylig la også selskapet ut en video der de går ganske omfattende gjennom bakgrunnen for teknologien og hvordan kontrolleren fungerer. Noe av tankegangen bak blir også fortalt.

Kontrolleren skal lanseres til våren, og vil da konkurrere med Nintendos nå mer nøyaktige Wii Motion Plus (allerede i butikk), samt Microsofts kommende Natal, som kun er basert på et kamera, uten fysisk kontroller. Natal kommer imidlertid ikke før slutten av 2010.

Se videoen her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse