Sonos nye fjernkontroll er dyr, men er utvilsomt mer tidsriktig og elegant enn forgjengeren.

Annonse


Sonos med ny fjernkontroll

Sonos nye fjernkontroll er dyr, men er utvilsomt mer tidsriktig og elegant enn forgjengeren.
(Ill.: Sonos)
De som har installert musikknettverket fra Sonos ble først avspist med PC-programvare og en klumpete fjernkontroll som bare var sååå 1990 i 2006.

Ny og forbedret

Så kom det en gratis iPhone/iPod Touch-app, og alle jublet.

Nå følger Sonos opp med en splitter ny fjernkontroll, CR200. Denne kommer til Norge neste uke (muligens allerede førstkommende lørdag), og vil koste 3298 kroner på HiFi-klubben (eneforhandler i Norge). Noe som jo ikke akkurat er småpenger for en fjernkontroll..

Pekeskjerm og enklere grensesnitt

Den nye fjernkontrollen har i motsetning til forgjengeren CR100 pekeskjerm. batterikapasiteten er også kraftig forbedret. I følge en forhåndstitt på teknologibloggen Gizmodo.com er det ingen nye funksjoner. Men grensesnittet er forbedret slik at det er mye lettere å bruke Sonos-systemet fra godstolen.

Mange Sonos-brukere vil også sikkert sette pris på at batteriet nå kan skiftes ut. Den forrige modellen måtte inn på verksted når batteriet begynt å bli dårlig. Dene gangen følger det også med en dokkingstasjon – denne måtte tidligere kjøpes separat.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse