Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sonos nye fjernkontroll er dyr, men er utvilsomt mer tidsriktig og elegant enn forgjengeren. (Ill.: Sonos)

Sonos med ny fjernkontroll

Mindre. Nettere. Og veldig dyr.

Sonos nye fjernkontroll er dyr, men er utvilsomt mer tidsriktig og elegant enn forgjengeren.
(Ill.: Sonos)
De som har installert musikknettverket fra Sonos ble først avspist med PC-programvare og en klumpete fjernkontroll som bare var sååå 1990 i 2006.

Ny og forbedret

Så kom det en gratis iPhone/iPod Touch-app, og alle jublet.

Nå følger Sonos opp med en splitter ny fjernkontroll, CR200. Denne kommer til Norge neste uke (muligens allerede førstkommende lørdag), og vil koste 3298 kroner på HiFi-klubben (eneforhandler i Norge). Noe som jo ikke akkurat er småpenger for en fjernkontroll..

Pekeskjerm og enklere grensesnitt

Den nye fjernkontrollen har i motsetning til forgjengeren CR100 pekeskjerm. batterikapasiteten er også kraftig forbedret. I følge en forhåndstitt på teknologibloggen Gizmodo.com er det ingen nye funksjoner. Men grensesnittet er forbedret slik at det er mye lettere å bruke Sonos-systemet fra godstolen.

Mange Sonos-brukere vil også sikkert sette pris på at batteriet nå kan skiftes ut. Den forrige modellen måtte inn på verksted når batteriet begynt å bli dårlig. Dene gangen følger det også med en dokkingstasjon – denne måtte tidligere kjøpes separat.

Stikkord: gratis, musikk