startpage_mainbg_image

Annonse


Dra på fylla med mobilen

Absolut Vodka melder i dag at deres drinkapplikasjon til iPhone/iPod Touch er en kjempesuksess og slippes snart til flere plattformer. Dette glimrende programmet (som heter Drinkspiration) bruker ikke minst både Facebook og Twitter for å oppdatere hva du drikker for tiden, og kan også benytte seg av GPS for å fortelle dine venner hvor du drikker.

Mange varianter
Applikasjonen lar deg velge drinker basert på diverse kategorier – enten det er tid på dagen, type bakgrunnslyd, smakstype, farge, vær, stemning i baren og flere andre. Du kan også få anbefaling basert på din lokasjon, men Oslo inspirerer tydeligvis ikke programmet til å anbefale noe som helst.

Du kan selvsagt få oppskriftene på alle drinkene, noe som kan vise seg å være genuint nyttig for aspirerende hjemmebartendere.

Applikasjonen har vist seg å være veldig populær i Sverige, der den allerede er lastet ned 43.000 ganger.

I løpet av sommeren kommer Drinkspiration også til Android-plattformen, noe som gleder oss veldig. Fordi Android er kult.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse