Slik møtes du første gang du logger inn på Expono.

Annonse


Revolusjonerende norsk nettlagring

Expono.com gir deg 1GB gratis plass for lagre bildene dine på nett og gjør det lett å dele dem med andre.

Prøv du også

Exponos nettlagringstjeneste har til nå vært i lukket beta, men nå kan alle prøve den norskutvikldede tjenesten helt gratis. Expono AS beskriver produktet sitt på følgende måte:

«Et sikkert sted å lagre, organisere og dele dine bilder. En funksjonsrik sosial bildedelings plattform bygget med tanke på personvern, dataportabilitet og sikkerhet. Innovative ideér er lette å finne på Expono.»

Kjapp og oversiktelig

Det som skiller lagringstjenesten fra andre lignende tjenester er at produktet har fokus på deling med Facebook, Twitter og andre populære sosiale netttjenester.

Annonse
Brukergrensesnittet er kjapt og veldig Web 2.0. Viktige valg som om f.eks. bildene dine skal være private eller offentlige dukker opp første gang du prøver å laste opp bilder. Forskjellige album kan ha forskjellige personvernsinnstillinger og bilder kan overføres til nye album.

Expono støtter også Geotagging og selvsagt beskrivelser av bildene dine. Tjenesten gir også filinformasjon om hvert bilde og det er innebygget slideshow-funksjon samt tagging av personer i bildene dine.

Profilsider er en viktig del av Expono. Et eksempel kan du se her. Alle funksjonene til Expono leser du om her.

Slik fungerer delingen med Facebook.

Sllik ser opplasteren ut. Heldigvis kan man velge mange filer av gangen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse