ponten

Annonse


Antipirat ble buet av scenen

Henrik Pontén fra Antipiratbyrån besøkte Sveriges svar på The Gathering, Dreamhack, i går. Det endte opp med at han ble buet av scenen og fikk kastet en tomat etter seg.

Ble utskjelt
Pontén hadde tatt turen til datafestivalen Dreamhack for å vise sitt engasjement rundt utviklingen av lovlige nett-tjenester, og for å svare på spørsmål fra festivaldeltagerne.

Da tiden hadde kommet for Henrik Pontén å komme på scenen ble han utskjelt av tilskuerne, og fikk en tomat kastet etter seg.

– Vil representerer artistene
– Dere prøver jo bare å ødelegge det nydelige som vi alle har bygd opp, skrek en av deltagerne, og fulgte opp med spørsmålet: Hvorfor prøver dere å ødelegge det?

Annonse
– De som skaper dataspill og filmer må få betalt for det de gjør. Det er bare det vi arbeider for. Bruk internett og The Pirate Bay som dere vil, men ikke gjør det slik at noen ikke får betalt for sitt arbeid, svarte Pontén.

Publikum viftet med lilla flagg, og lydvolumet var mildt sagt høyt. Henrik Pontén hadde problemer å få overdøvet publikum og slet med å komme til orde.

Henrik Pontén har vært en framtredende person i saken mot The Pirate Bay, og har fått et særdeles dårlig rykte blant svenske fildelere.

Kilde:
Idg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse