Johnathon Richard Hock

Annonse


Streamet voldtekt på direkten

Jonathon Richard Hock (20) ble i begynnelsen av juni arrestert for å ha forgrepet seg på en kvinne og streamet overgrepet direkte ut på nettet via sitt webkamera.

 Johnathon Richard Hock
(Ill.: Maricopa County Sheriff’s Office)

Munnsex i fylla

Kvinnen, som var overstadig beruset og nærmest bevisstløs da overgrepet skjedde i slutten av februar, føler seg sterkt krenket og misbrukt.

I følge politiet i Maricopa County i Arizona la Hock også ut stillbilder av overgrepene på nettstedet Stickydrama.com, der han blant annet utførte munnsex på kvinnen.

Forblir på nettet

Bildene er seinere fjernet fra nettstedet, og det er ukjent om det fortsatt finnes opptak av webcam-sendingen.

Annonse


Politiet legger likevel til grunn at bilder og eventuelle opptak fortsatt vil være å finne på nettet, uansett om de er fjernet fra nettstedet der materialet lå i første instans.

– Første i sitt lag

Hock risikerer nå flere år bak murene. Han er mistenkt både for kidnapping, seksuelt misbruk og fotografering uten godkjenning.

Saken har vakt enorm oppsikt i USA, og sies å være den første i sitt slag.

– Det er den første direktesendingen av en voldtekt på nettet jeg har hørt om, sier Parry Aftab i sikkerhetsselskapet Wired Safety.
Aftab har 14 år bak seg som privatetterforsker i saker som involverer ungdommer som legger ut festbilder med ulike former for sex-overgrep på nettet og via mobil.

Kilder:

Associated Press
East valley Tribune

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse