Lekket iPhone OS 3.0 fungerer

cut-copy-landscape-20090608

Nordmenn som vil være først ute med 3.0 har allerede fått MMS til å fungere. Verre er det for amerikanske AT&T kunder som ikke får MMS før sent i sommer.
(Ill.: ipod1.no/tmn)
Den endelige versjonen av iPhone OS 3.0 har lekket på fildelingsnettverkene.

Lekket tidlig

GM-versjonen (golden master) har lekket og det er svært mange på nettet som ikke orker å vente til 17. juni med å oppdatere sin iPhone.

På både norske og utenlandske forum og nettsider kaster folk seg på fildelingsnettverkene og legger inn Apples svært etterlegndete oppdatering som bringer rundt 100 forbedringer til første og andre generasjon iPhone.

Annonse

MMS fungerer

Teknobloggen Gizmodo var kjapt ute og installerte oppdateringen som skal fungere fint selv uten å ha en utviklerkonto. Dette var et krav for beta-versjonene, men dette skal ikke være et problem med den endelige utgaven.

I Norge skal til og med MMS-fungere. Det eneste man trenger er operatørens informasjon. Selv om det er mange forbedringer har firmwaren samme størrelse som 2.x.x-serien nemlig rundt 230MB.

iPhone OS 3.0 beta 5 er allerede hacket så det er trolig ikke lenge til det kommer jailbreak-applikasjon også til den endelige utgaven.

Les om alle endringene og forbedringene i iPhone OS 3.0.

Selv om vi lenker til nettsider som har utført oppdatering til 3.0 oppfordrer ikke ITavisen til å oppdatere. Mobilen kan bli ubrukelig. ITavisen tar intet ansvar for hva som måtte skje om du velger å oppdatere.

Kilde:
Gizmodo

Annonse
Annonse