kama_sutra

Annonse


Oldtidsporno nullet fra App Store

Apple er kjent for å være kresne når det gjelder hvilke programmer som slipper inn i programvarebutikken for iPhone, App Store.

Fjerner og fjerner

De har fjernet puppeprogrammer, Twitter-klient, IP-telefoni, torrent-programvare og nå sist et program som lot deg riste en baby i hjel (en applikasjon de først godkjente).

kama_sutra
(Ill.: art-prints-on-demand.com)

Klassikere på nett

Mer overraskende er det kanskje at de nå fjerner en applikasjon som lar deg lese gamle, klassiske bøker som møysommelig er samlet inn av idealister og akademikere under Project Gutenberg.

Også Norge er med i dette prosjektet, blant annet med verker av Ibsen og andre norske klassikere.

Annonse


Råd og vink fra gamlekara

Her finner du også Kama Sutra fra 200-tallets India. Boka hyller den menneskelige seksualiteten, og kommer med en lang rekke råd om alt fra stillinger til hvordan man påkaller interesse hos det annet kjønn.

Man holdt på med slikt før i tiden også, med andre ord…

1800 år gammel sex

Likevel: Sex er sex, uansett om den er over 1800 år gammel. Apple sier nix – rett og slett fordi Kama Sutra finnes i Gutenbergs nettbibliotek, og dermed kan leses via iPhone-applikasjonen Euclayptus.

Dermed må iPhone-brukere som vil piffe opp sex-livet sitt med råd fra oldtiden nøye seg med å kjøpe boka på Amazon.com (rikt illustrert med kjønnsorganer i tydelig bevegelse), låne den på nærmeste bibliotek eller kikke på den via PC på fra nettet.

Kilde:
daringfireball.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse