0,,5488435,00

Annonse


Rocker klager på Apple

Trent Reznor, frontmannen i bandet Nine Inch Nails, følger med på hva som rører seg i teknologiverdenen, og har gjort det lenge. Han blir også tydelig oppgitt når selskaper som Apple forsøker å sensurere hans utgivelser.

Ingen banning
Det gjelder nemlig en Nine Inch Nails-applikasjon til iPhone, der en av låtene som blir spilt av inneholder et par banneord. Dermed ble hele applikasjonen avvist av Apple.

Reznor reagerte umiddelbart og la ut en respons der han går kraftig ut mot Apple og deres policy for å godkjenne materiale. Han påpeker at den samme sangen som spilles i applikasjonen (The Downward Spiral), kan kjøpes gjennom Apples egne iTunes, men blir sensurert på App Store.

Liker Android
Mer interessant for teknologientusiaster er imidlertid Reznors meninger om smarttelefoner generelt. På tross av sin frustrasjon over godkjenningsprosessen sier Reznor at iPhone fungerer tusen ganger bedre enn konkurransen og er perfekt for NIN-applikasjonen. Reznor synes også at Android er et bra operativsystem, men at ingen bruker det. Blackberry er OK, men maskinvaren er ikke bra nok, mens Windows Mobile “suger”, sier Reznor. Han minner også på at han vil gjøre NIN-applikasjonen tilgjengelig for jailbreak-miljøet hvis ikke Apple skjerper seg.

Kilde:
Engadget