310x188player

Annonse


– Microsoft med egen telefon

Zune-telefon-ryktene er i gang igjen. Det er ikke første gangen vi hører om noe av denne typen, og denne gangen er det respektable Wall Street Journal som rapporterer om at Microsoft er muligens i samtaler med den amerikanske operatøren Verizon om å eksklusivt lansere en telefon på deres nettverk.

En ny plattform
I følge ryktene baserer prosjektet seg på Pink-konseptet. Pink har lenge vært omtalt som en samling av tjenester koblet til Zune-plattformen, for eksempel kjøp av video og musikk, deling av innhold og så videre. Nå ser det muligens ut til at Pink faktisk er kodenavnet på maskinvare også.

Ryktene forteller videre at “Pink”-telefonen vil være produsert av en tredjeparts-leverandør, men bruke Microsoft-navnet. På programvaresiden vil den støtte Zune-tjenester, ha tilgang til Windows Mobile Marketplace og en rekke andre tjenester. Telefonen vil bygge på Windows Mobile 7, noe som vil innebære en lansering på begynnelsen av 2010.

Noe mer info er ikke kjent, og alt dette er bare rykter, naturligvis. Men mye tyder likevel på at Microsoft planlegger å angripe iPhones dominanse, så dette er selvsagt noe vi kommer til å følge mye med på fremover.

Kilder:
Gizmodo
Zdnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse