win7

Annonse


Slik kan du få Windows 7 gratis

Mange har allerede lurt på hvor mye Windows 7 vil koste, og hvordan prisen vil være i forhold til forgjengeren Vista.

Selv om ingen vet dette enda ved nåværende tidspunkt, er det likevel et par måter du kan få operativsystemet fra Microsoft rabattert eller til og med helt gratis når det slippes.

Flere muligheter
1. Mellom 26. juni 2009 og 31. januar 2010 vil alle nye PC-er solgt med Vista være kvalifisert for en gratis oppdatering til Windows 7. Så hvis du planlegger å kjøpe en ny PC til våren, kan du like godt drøye det litt til, og heller vente på en PC du kan få gratis oppdatert til Windows 7.

2. Se om skolen din er medlem av MSDNAA, nærmere bestemt Microsofts utdannelsessatsning kalt Microsoft Developers Network Academic Alliance. Skulle den være det vil du få Windows 7 helt gratis så fort den blir sluppet. Vista kan forøvrig skaffes på samme måte nå.

Søk her på for eksempel «Oslo» og velg land «Norway», og se hvilke skoler som er medlemmer.

3. Sjekk Microsoft DreamSpark. Dette er en spesiell side fra Microsoft som gir ut gratis programvare til personer med en e-postadresse tilknyttet kvalifiserte skoler. Det kan hende de vil tilby Windows 7 så fort det blir lansert.

4. Det finnes også en side kalt Journey Ed som gir ut programvare og andre type produkter til en rabattert pris. Det eneste du må dokumentere er en form for bevis for at du er en student.

Kilde:
NeoWin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse