Stemmer nettsidens kilde får Zune en kraftig oppdatering med modell 4 i høst. Nye funksjoner inkluderer multi-touch, 3D-spill og HD via HDMI.

Annonse


– Nye Zune: multi-touch og HD

Zune v4 powered by HD skal være det nye kjælenavnet Microsoft har gitt sin nye Zune-spiller.

Tror vi ryktene?

Wmpoweruser.com har fått tak i mer informasjon rundt den nye Zune-spilleren fra Microsoft. I går dukket de første illustrasjonsbildene opp, men i dag har vi noe enda mer spennende; produktbilder, ihvertfall om vi skal tro wmpowerusers kilde.

Ifølge kilden får den multi-touch, OLED-skjerm med 16:9 og TV-ut sannsynligvis via en HDMI-tilkobling på siden av spilleren. Vi skjønner navnet Zune HD når vi også får vite at den vil støtte HD-media-filer. Sistnevnte skal man kunne kjøpe fra en oppdatert Zune Marketplace.

Får masse snacks

Zune HD vil også ifølge samme kilde støtte Xbox-spill i 3D, ikke noe sjokk kanskje, Apple har stor suksess med relativt kraftig 3D-maskinvare i iPod Touch og iPhone noe som også har gitt et pent spillsalg.

Zune HD skal komme i 16 og 32GB-modeller og støtter trådløs synkronisering og en nettleser som støtter multi-touch.

Spilleren skal lanseres i høst, mer spesifiskt en gang i september mener kilden og blir tilgjengelig også utenfor USA. Blant annet i Canada, Storbritannia og Frankdrike og kanskje andre europeiske land. Microsoft Norge, hører dere?

zunehd_engadget_main_1

Kilde:
WMPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse