twitter

Annonse


– Google kjøper Twitter

Ifølge kilder TechCrunch har vært i kontakt med er Google og Twitter i tidlige samtaler om samarbeid.

Oppkjøp på gang?

Twitter er enormt populære og vokser som bare det. Et oppkjøp av Google er langt fra usannsynlig. Twitter har mye av den samme tilnærmingen til nettet som Google; brukervennlig, slankt og kjapt.

Twitter sa nei takk til Facebook da den sosiale netttjenesten la frem en halv milliard dollar. Det skal sies at dette var i Facebook-aksjer som sannsynligvis er overvurdert.

Et oppkjøp av Google hadde nok gitt folkene i Twitter kontanter og ikke usikre aksjer. Twitter ble sist evaluert til en verdi på 1.7 milliarder kroner.

Annonse


Twitter er en søkemotor

Om ryktene stemmer, hvorfor skulle Google være interessert i Twitter? Google er jo først og fremst en søkemotor. Svaret er at i den senere tiden har Twitter blitt langt mer populært som søkemotor ved hjelp av «trends» og «hashtags» enn noen hadde spådd.

En annen kilde samme nettside har vært i kontakt med påstår å vite at de to selskapene også muligens har planer om å samarbeide om en sanntids-søkemotor.

Hva Microsoft skal gjøre om Google får kloa på Twitter? Live-søk imponerer ingen og de klarer heller ikke å få til en avtale med Yahoo.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse