ExecTweets samler all sjefstwittring på ett sted.

Annonse


Microsoft forteller deg hva som er viktig

Den stadig voksende mikrobloggetjenesten Twitter har hatt en utrolig vekst de siste årene. Flere og flere har begynt å fortelle alle og ingen om sine daglige gjøremål, og behovet for filtrering blant de mange bloggerne har blitt alt viktigere.

Det mener i hvert fall Microsoft, som sponser den nyoppstartede tjenesten ExecTweets.

Lettere enn vanlig blog
Twitter har det siste året blitt en stadig oftere brukt tjeneste også for bransjefolk, som vil skape et tettere bånd med kundene sine. Twitter er både raskere og mer effektivt en lange, personlige blogger, og det er lettere for kunder og brukere å kan kontakte selskapssjefen direkte. ExecTweets samler på nettopp disse personene – sjefene.

Tjenesten skal gi bedre eksponering for bedriftene, samtidlig som den skal gjøre det enklere for andre nettbrukere å finne ut av hva sjefen i favorittbedriften twittrer om.

Annonse


Koster penger å bli eksponert
ExecTweets regnes allerede som den første tjenesten som kan tjene penger på Twitter, noe Twitter selv har slitt med. Sjefene må nemlig betale for å bli inkludert på ExecTweets. For oss er imidlertid tjenesten helt gratis, og man finner enkelt fram til en rekke viktige personer i industrien.

Hva med for eksempel Microsofts utviklingssjef i Canada? Har han noe spennende å røpe om Windows 7 i dag?

Skulle du allerede ha en Twitter-konto kan du svare og stille spørsmål direkte via ExecTweet, og hele “samtalen” vises som en tråd under tweeten.

Sjekk selv på Exectweets.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse