Face søker automatisk igjennom bildene dine på Facebook, og kommer med forslag til tagging.

Annonse


«Face» finner alle bildene av deg

Tjenesten «Face» finner automatisk bilder av både deg og vennene dine på Facebook ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Finner bilder du ikke visste om
Facebook har hatt en utrolig vekst siden tjenesten først startet i 2004. Ikke minst har muligheten for å legge ut bilder blitt utrolig populært, og hele 1 milliard bilder legges ut hver eneste måneder.

Men hvor mange bilder av deg finnes det egentlig, og hvor mange av disse vet du egentlig om?

«Face» er en tilleggstjeneste som automatisk kan søke igjennom alle bilder vennene dine har lagt ut, utaggede og taggede, og finne bilder av både deg og vennene dine ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Annonse


Helautomatisk
Så fort programmet er installert vil det automatisk se igjennom bildene av deg og dine venner, for å finne ansikter som ikke er tagget. Dette vil selvfølgelig ta en stund, men heldigvis blir mye av det gjort automatisk.

Når søkingen og identifiseringen er ferdig vil du få opp bilder av både deg og vennene dine som er tagget med forslag til hvilke personer som er i bildet.

Følg deg og dine nære venner
Videre kan du velge ut spesifike venner du vil at tjenesten skal følge, inkludert deg selv. På den måten vil du alltid vite om det dukker opp flere bilder av deg på Facebook, selv om de aldri blir tagget.

Personer som har prøvd tjenesten sier at den tagger overraskende nøyaktig og riktig, og at det hele funker utrolig smertefritt.

Tjenesten er fortsatt i alpha-fasen, men du kan melde deg på til testing her.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse